MANAGEMENTUL PROIECTELOR – webinare

Foi de calcul Google pentru gestionarea proiectelor.

Foi de calcul Google care vor fi de mare ajutor managerilor de proiect .

Planificarea proiectului: Foi de calcul Google funcționează împreună cu Microsoft Excel. Acest instrument îi ajută pe managerii de proiect să elaboreze planuri și sarcini detaliate ale proiectului.

Urmărirea productivității: Cu un fișier Google Sheet, puteți introduce perioada de timp pe care o petrece echipa de proiect pentru un anumit proiect. Acest instrument vă va ajuta, de asemenea, să colectați informații, astfel încât să vă cunoașteți bugetul atunci când introduceți anumite calcule și formule în interiorul instrumentului.

Urmărirea progreselor și rapoartelor: Când vă configurați fișierul Foi de calcul Google alimentându-l cu informații, acesta vă va ajuta să mențineți automat o țintă de progres. Acest lucru îi ajută pe managerii de proiect să știe cât de repede se mișcă un proiect. Din datele colectate, managerul de proiect poate scrie acum rapoarte și se poate raporta la părțile interesate.

Documente Google pentru gestionarea proiectelor.

Google Docs îi ajută pe managerii de proiect în:

Managementul documentelor: Google Docs ajută la eliminarea dificultăților legate de editarea unui document. Controlul versiunii sale este responsabil pentru acest lucru, deoarece vă ajută să arătați cine și când se face o editare pe un document.

Colaborarea echipei: Cu Google Docs, o echipă de proiect poate comenta, sugera și edita în timp real, făcând astfel colaborarea echipei eficientă.

Prezentări Google pentru gestionarea proiectelor

Google Slides epermite unei echipe să creeze prezentări care sunt compatibile cu Microsoft PowerPoint.

În plus, acest instrument de gestionare a proiectelor Google îi ajută pe managerii de proiect să aibă o imagine de ansamblu asupra unui proiect. Acest lucru îi ajută să cunoască numărul de resurse de utilizat, etapele implicate și modul în care echipa va funcționa.

Managerii de proiect folosesc, de asemenea, Prezentări Google pentru a împărtăși idei cu echipa cu privire la modul în care va fi realizat proiectul.

Google Calendar pentru gestionarea proiectelor

Acest instrument  de gestionare a proiectelor Google ajută managerii de proiect să dezvolte și să editeze evenimente și memento-uri care să asigure că proiectele sunt pe drumul cel bun.

Google Calendar îi ajută, de asemenea, pe managerii de proiect să trimită invitații și mementouri părților interesate interne și externe și toate acestea sunt posibile datorită fuziunii sale cu Gmail.

Google Keep pentru gestionarea proiectelor

Managerii de proiect utilizează acest software pentru a lua notițe, cum ar fi text obișnuit, liste cu marcatori, imagini și audio. Odată ce ați luat aceste note, le puteți împărtăși echipei dvs.

Membrii echipei dvs. pot accesa note despre acest instrument de pe o gamă largă de platforme.

Google Keep va ajuta, de asemenea, managerii de proiect să partajeze listele de sarcini în cadrul echipei lor, făcând astfel posibil ca membrii echipei să interacționeze cu lista de verificare.