TRAININGURI – Excel

Cu aceste programe de certificare profesională axate pe business intelligence, veți învăța să utilizați Microsoft Excel de la 0, devenind un expert în utilizarea acestuia pentru analiza și vizualizarea datelor, ceea ce vă va ajuta să avansați în orice activitate care necesită luarea unor decizii fundamentate.

Învață EXCEL în 16 pași

EXCEL pentru începători

Interfața Excel. Cele mai simple operații în mediul Excel. Instrumente de modificare a foilor lor de lucru. Modalități de formatare a foilor de lucru. Operații cu fișierele Excel. Crearea si modificarea graficelor Excel (Charts). Instrumente de vizualizare/urmărire a datelor.

 

1299 MDL (online)/1999 MDL (offline)

 

Cel mai Popular

Daca tabelele, filtrele si functiile simple nu mai au secrete pentru tine, încearcă

EXCEL Intermediate

Lucrul cu datele în foile de calcul. Formatarea datelor. Formule. Tipuri de adrese. Funcții standard. Utilizarea lor la modelarea diverselor probleme de analiză operaţională. Baze de Date în Excel. Diagrame complexe în Excel.  Modulul Query

1399 MDL (online)/2399 MDL (offline)

 

Curs recomandat

managerilor și specialiștilor care doresc să utilizeze EXCEL la nivel avansat

EXCEL – nivel avansat

Tehnici speciale utilizate în Excel. Baze de date. Editarea si manipularea datelor. Funcții predefinite. Modulul Query. Instrumente de analiză și sinteză. Macrocomenzi.

1699 MDL (online)/2699 MDL (sala de training)

 

  • Veți începe cu operațiile de bază ale programului Microsoft Excel: formatarea datelor, utilizarea formulelor și funcțiilor predefinite, prelucrarea bazelor de date, organizarea graficelor.
  • Apoi, veți învăța să importați și să conectați date din diferite surse și să utilizați tabelele și graficele dinamice pentru analiza și rezumarea informațiilor.
  • Veți cunoaște, de asemenea, instrumentele utilizate pentru analiza ipotezelor cu scopul de asistare a deciziilor pe baza datelor.
  • În cel de-al treilea curs al programului Excel veți stăpîni tehnici avansate de importare a dateloe și strategii diverse pentru consolidarea și organizarea informațiilor, astfel încât să puteți genera rapoartele de care aveți nevoie.
  • Cursul Business Intelligence pentru managementul afacerilor reprezintă tehnologia Business Intelligence în Analysis Services cu patru instrumente integrate: Power Query, Power Pivot, Power View și Power Map. aceste instrumente permit generarea rapoartelor financiare şi realizarea activităţilor de auditare în timp real la o viteză mare de prelucrare, cu date de diferite formate şi dimensiuni, asigură flexibilitate, portabilitate, automatizare şi putere de sugestie.
  • Cursul Tehnici de lucru în foi de calcul Google începe cu studierea elementelor fundamentale până la cele mai avansate caracteristici. La finele acestui curs, veți putea utiliza profesional foile de calcul Google  pentru a profita de funcțiile oferite nu doar de MS Excel dar și de  foile de calcul Google.
Pentru cine este acest curs?
  • Oricine lucrează cu MS Excel și dorește să experimenteze puterea Google Spreadsheets.
  • Oricine dorește să utilizeze foi de calcul Google.

Trainingurile pe care le oferim acoperă toate părțile de care aveți nevoie pentru a deveni un expert în domeniul Excel axat pe afaceri.