Cea mai mare colecție de animale cu două capete

Todd Ray, fost producător pentru nume sonore precum Mick Jagger și Beasty Boys este posesorul cele mai mari colecții private de animale cu două capete, care tocmai şi-a completat neobişnuita colecţie cu două reptile cu şase picioare şi două capete, relatează Daily Mail.

El a povestit pentru „Huffington Post” despre fiecare dintre cele 22 de animale pe care le deține. Printre acestea se află broaște, șopârle, șerpi și chiar o capră.

 

Deşi sunt unite, animalele nu au aceeaşi personalitate. ”Hyde este de fapt geamănul lui Jekill. Stă în lateralul său, având mişcările limitate de fratele lui. Jekill este cel care mănâncă, iar Hyde este cel care bea apă”, a povestit Todd Ray.

Colecţionarul are 22 de animale cu două capete, care au primit nume la fel de ciudate ca aspectul lor. Un şarpe cu două capete, pe numele lor Laverne şi Shirley, o altă specie de şarpe, a căror capete se numesc Lenny şi Squiggy şi o broscuţă ţestoasă, cele două nume fiind Cheech şi Chong. Ray mai are şi o capră cu două capete, o broască ţestoasă de apă dulce şi singura ţestoasă din lume cu trei capete.

Ray și-a expus colecția în California la Venice Beach Freakshow. El a primit titlul de cel mai mare colecționar de animale cu două capete de la Guinness Book în ianuarie 2010. Potrivit site-ului organizației, el a cheltuit peste 157.000 de dolari pentru a cumpăra ciudatele animale.