Tottenham 2-4 Chelsea

Formaţia Tottenham Spurs a fost învinsă acasă de Chelsea Londra scor 4-2, marcatori fiind: Gallas şi Defoe, iar pentru Chelsea au marcat: Cahill, Mata şi Sturridge.

Datorită inspiraţiei lui Juan Mata, care a marcat de 2 ori şi a creat faza golului lui Daniel Sturridge, Chelsea reuşeşte să învingă Tottenham într-un meci în care spectacolul a fost la el acasă.

Garry Cahill a deschis scorul în minutul 17 cu un şut din voleu, după ce a rămas nemarcat de către Gallas la un corner. În repriza a 2-a Spurs a reuşit egalarea în minutul 47 prin William Gallas, care a trimis mingea în poartă după o lovitură liberă bine executată de către Tom Huddlestone, 7 minute mai tîrziu Defoe reuşeşte al 5-lea gol din această stagiune cu un şut, care la surprins pe Petr Cech, totuşi deţinătorii Champions League nu sau lăsat aşteptaţi şi au răspuns prin Mata în minutul 66 aducînd scorul la 2-2, după 3 minute, Eden Hazard pasează perfect la Juan Mata, care îşi duce echipa în avantaj, Sturridge a stabilit scorul final în minutul 90 după ce a primit un pas de la Juan Mata.

După acest rezultat Chelsea adună 22 de puncte, cu 7 mai mult decît cluburile din Manchester, care au cu 1 meci mai puţin, iar Tottenham a rămas pe locul 5, dar poate cădea pînă pe 8, în dependenţă de celelalte rezultate ale etapei.