New Delhi, gazda excepționalului show auto din 2012

Anul 2012 debutază cu două mari expoziţii dedicate zeului automobil: AutoExpo India și North American International Auto Show (NAIAS). În timp ce,organizatorii show-ului de la New Delhi se mândresc cu cel mai mare număr de expozanți din istorie, americanii așteaptă o revenire a expoziției la strălucirea de altădată.

Luxul şi opulenţa sunt la ele acasă în New Delhi, unde este găzduită expoziţia auto a acestui an. Entuziaştii pot admira maşini şi motocilete de ultimă generaţie, iar cei cărora buzunarul le permite pot chiar să plece acasă cu automobilul mult dorit.

Mii de vizitatori au trecut pragul expoziţiei din New Delhi, care este deja la a 11-a ediţie. Organizatorii s-au gândit atât la împătimiţii automobilelor de lux, cât şi la cei care preferă transportul pe două roţi.

Compania Harley Davidson a atras atenţia tuturor cu motocicletele aduse la expoziţie, care s-au numărat fără doar şi poate printre vedetele evenimentului. În ciuda preţurilor ridicate, motocicletele Harley Davidson nu duc lipsă de cumpărători.

Succesul vechiculelor pe două roţi este ca şi asigurat în India, care este a doua cea mai mare piaţă pentru motociclete din lume, după China.

,