Mourinho nu a găsit ac de cojoc pentru “panzerele” germane (video)

O seară magnifică pe Bernabeu cu mult fotbal și spectacol a încântat tot sufletul micobist. O semifinală de exceptie ne-au oferit aseară, 25 aprilie, FC Real Madrid și FC Bayern München. Dacă după primul sfert era deja 2-0 (două reușite trecute în contul lui Cristiano Ronaldo) pentru formația blanco, dând impresia că ea va conduce meciul de la un capăt la celalalt și că se va califica în finala mult asteptată, dârzenia germană s-a impus de această dată prin orgoliu și prin mândrie. Numai gândul de a juca finala de Champions League în fața propriilor suporteri le-au dat aripi bavarezilor. Astfel, după cele două goluri primite, nemții s-au trezit la realitate. Acest lucru s-a văzut mai ales la capitolul posesie, dar și la acțiunile de atac create de FC Bayern München, acțiuni fructificate printru-un gol din penalty înscris de Arjen Robben, olandezul făcâd un meci mare de altfel. Un penalty, similar cu al madrilenilor, neacordat bavarezilor la finalul primei reprize a intensificat și mai mult spiritele.

În partea a doua, ambele echipe au fost mult mai atente în faza de apărare sperând doar la o greșeala a adversarului, iar pe partea de atac au existat ocazii, dar nu au fost finalizate. Cu toate acestea, meciul ajunge în prelungiri, însă, parcă toți jucătorii așteptau loviturile de departajare.

În urma loviturilor de departajare au avut de câștigat bavarezii. Ratangiii formației Blanco au fost Cristiano Ronaldo, care de altfel a deschis seria penalty-urilor și cea a ratărilor, Ricardo Kaka și Sergio Ramos. Penalty-ul decisiv a fost marcat de Sebastian Schweinsteiger.

Cine s-ar fi gândit că nu vom avea anul acesta o finală FC Barcelona – FC Real Madrid, insă sorții au schimbat destinul finalistelor, astfel vom avea o finala germano-engleză. Pentru foarte mulți jucători ai celor doua finaliste reprezintă pe de o parte un motiv de bucurie la nivel de echipă pentru că au ajuns în finală, dar și un motiv de tristețe la nivel individual pentru că nu vor putea evolua pentru cumulul de cartonașe galbene. Cu toate acestea, ne așteptăm la o atmosferă incendiară pe Alianz Arena.

,