Liga Campionilor, meciurile de marti

Ieri s-au desfăşurat o parte din meciurile din etapa a 5 din grupele Ligii Campionilor, cea mai puternică competiţie inter-cluburi din Europa. Mai jos vă prezentăm rezultatele acestor meciuri:

Grupa A
Napoli – Manchester City 2-1
Meciul de o miză foarte mare, a fost câştigat de echipa din Sudul Italiei prin o dublă de senzaţie a lui Cavani care a marcat în fiecare repriză, asigurând echipei sale un avans de un punct faţă de cei de la City cu un singur meci rîmas de jucat. Napoli porneşte favorită pentru locul 2, având de jucat împotriva lanternei roşii, spaniolii de la Villareal, în timp ce City îi vor înfrunta pe germanii de la Bayern. Această victorie ne mai dovedeşte încă o dată că în teren nu joacă banii, ci echipa.

Bayern – Villareal 3-1
Dubla lui Ribery şi un gol a lui Gomez le-a adus celor de la Bayern o victorie, care le asigură primul loc în grupă, indiferent de rezultatele din ultima zi.

Grupa B
CSKA – Lille 0-2
Ruşii de la CSKA au suferit o înfrângere dureroasă în faţa propriilor suporteri. Această înfrângere le-a diminuat simţitor şansele de accedere în primăvara europeană, ruşii avînd în ultima etapă o deplasare foarte grea la Milano.

Trabzonspor – Inter 1-1
Inter a obţinut un punct, care i-a asigurat primul loc în grupă. Pentru locul 2 însă va fi o luptă strânsă, toate cele 3 echipe au şanse să-l ocupe.

Grupa C
Manchester United – Benfica 2-2
Cele 2 echipe au remizat din nou, iar Benfica practic şi-a asigurat locul întâi în grupă, portughezii având o misiune uşoară în ultimul meci împotriva celor de la Oţelul.

Oţelul – Basel 2-3
Deşi câştiga cu un relaxant 0-3 după prima repriză, cei de la Basel au tremurat pe final, când românii au fost aproape de a obţine egalarea şi primul lor punct în Liga Campionilor. Basel mai are şanse teoretice de a accede în faza următoare a Ligii Campionilor, dar pentru aceasta ei trebuie să obţină o victorie acasă în faţa celor de la United, lucru greu de realizat.

Grupa D
Lyon – Ajax 0-0
Ca şi la Amsetrdam meciul s-a terminat la egalitate, fără goluri marcate, iar cei de la Ajax au şanse mari pentru a merge mai departe în Liga Campionilor. Cei de la Lyon se pot califica doar în cazul unei victorii la mai mult de 4 goluri în Croaţia, iar olandezii ar trebui să piardă la mai mult de 3 goluri de la Real în ultimul meci.

Real Madrid – Dinamo Zagreb 6-2
Un meci fără miză, în care Mourinho şi-a permis să joace cu o parte din jucătorii care nu prin primul 11. Spaniolii au marcat lejer şase goluri, după care le-au permis şi oaspeţilor săi să marcheze primele goluri în această grupă, iar Real la rândul său a scăpat primele goluri în poartă.

,