Fabrice Muamba a avut un atac de cord în timpul sferturilor de finală din Cupa Angliei

Un meci de fotbal foarte important din sferturile de finală a Cupei Angliei dintre echipele Tottenham Hotspur şi Bolton Wanders a fost oprit și încheiat în această după-amiază după ce un jucător s-a prăbuşit pe teren.

Mijlocașul echipei Bolton, Fabrice Muamba, de 23 de ani, a căzut cu cîteva minute înainte de pauză. Arbitrul Howard Webb a încheiat meciul imediat, fiind jucate doar 41 de minute.

Jucătorii s-au grabit să vină în ajutor. Medicii încercau să îl resusciteze pe tânărul fotbalist chiar pe teren, în fața mulțimii de fani, care nu au văzut până acum ceva asemănător la un meci de fotbal și erau șocați de întamplarea neprevăzută. Ca un gest de solidaritate, fanii ambelor echipe au bătut din palme atunci când au aflat că jucătorul este în viață și au scandat numele Muamba.
Înainte de prăbușire nu era nimeni pe langă Fabrice Muamba și nici nu a fost împlicat într-o provocare sau luptă pentru minge.

Mijlocașul Muamba, născut în Zair, a jucat, de asemenea, pentru Arsenal şi Birmingham.

Bolton Wanderers a confirmat printr-o scurtă declarație din această seară că jucătorul este „grav bolnav” și se află la terapie intensivă, în spitalul ”London Chest Hospital in Bethnal Green”.

Sursa: impact.md cu referire la dailymail și bbc

,