Competiţiile zonale la volei masculin au început în oraşul Cahul

Oraşul Cahul a dat startul competiţiilor zonale la volei masculin, acţiune la care s-au înscris astăzi şi localităţile Chişinău, Ungheni şi Briceni – gazdele competiţiilor. Zonalele vor dura pînă pe data de 19 februarie.

La competiţii participă 26 de echipe care reprezintă şcolile sportive din Republica Moldova. Este vorba de cea de-a V-a ediţie a competiţiilor zonale, din cadrul Campionatului şcolilor sportive, care se desfăşoară în conformitate cu Calendarul acţiunilor sportive naţionale şi internaţionale al Ministerului Tineretului şi Sportului pentru anul 2012.

Potrivit regulamentului de organizare şi desfăşurare a campionatului, cheltuielile ce ţin de desfăşurare vor fi suportate de către administraţiile publice locale şi Ministerul Tineretului şi Sportului, care a aprobat devizul de cheltuieli în sumă de 45.495 lei.

Campionatul republican de volei se desfăşoară în trei etape: competiţii interne cu participarea grupelor de instruire din cadrul şcolilor sportive, competiţii zonale cu participarea echipelor reprezentative ale tuturor şcolilor sportive şi competiţii finale.

,