Avanpremiera grupei E din UEFA Champions League

Chelsea, Juventus, Shakhtar Donetsk, şi Nordsjaelland sînt componentele grupei E.

Chelsea începe lupta pentru apărarea titlului Ligii Campionilor obţinut în sezonul trecut, contra campioanei Italiei, Juventus  Torino. Londonezii au început foarte bine campionatul după 4 etape în clasîndu-se pe primul loc, avînd 3 victorii şi o remiza. Chelsea i-a achiziţionat în această vară pe Eden Hazard, Oscar, Marco Marin şi pe Cezar Azpilicueta pe care au plătit un total de 75 milioane de euro. Italienii revin la masa „masa bogţilor” după o absenţă de 2 ani şi speră să facă o figură buna în faţa englezilor.  Juventus la fel este clasată pe locul 1 cu maximul de puncte după 3 meciuri. Echipa din Torino s-a întarit cu Sebastian Giovinco, Mauricio Isla, Asamoah, Martin Caceres, Lucio şi Nicklas Bendtner.

Shakhtar Donetsk se află în fruntea clasamentului din Ucraina, avînd 9 victorii din tot atîte meciuri, în Ligă ar dori să dovedeasca că nu a fost doar o surpriză în 2011 cînd au ajuns pîna în sferturile competiţiei.

Nordsjaelland se află pe locul 3 în campionatul naţional, avînd-ul pe Joshua John, care a înscris 6 goluri în 5 meciuri, cu ajutorul caruia speră ca vor distruge seria de victorii a ucrainienilor de pe teren propriu.