Avancronica semifinalei FC Real Madrid – FC Bayern Munchen (video)

După un tur de foc din Munchen, unde FC Bayern Munchen s-a impus cu scorul de 2-1, FC Real Madrid vrea să-şi ia revanşa în faţa propriilor suporteri, pe Santiago Bernabeu.
Reacţiile din presa spaniolă au început să curgă încă înainte de meciul dintre FC Barcelona – FC Chelsea. Jurnaliştii spanioli spun că Jose Mourinho a trimis SMS-uri de încurajare la câţiva jucători londonezi printre care Frank Lampard şi Petr Cech spunând: „Multă baftă, băieţi. Vreau să-mi faceţi o favoare şi să ne vedem în finală”. De asemenea Mourinho, afirmă că ştie cum să treacă de “panzerele” germane.

Returul celei de-a doua semifinale este programat în această seară, 25 aprilie. Iubitorii de fotbal vor putea urmări un meci de zile mari deoarece se joacă “cu cărţile pe masă”. Pe de o parte, FC Real Madrid, echipa cea mai în formă din această perioadă a anului, este obligată să atace încă din primul minut al meciului din cauza scorului din tur nefavorabil, iar pe de altă parte, FC Bayern Munchen are posibilitatea de a juca finala acasă şi acest lucru reprezintă un plus de motivare pentru elevii lui Jupp Heynckes.

Amintim că finala Champions League se va desfăşura pe 19 mai pe Allianz Arena din Munchen, iar aseară FC Chelsea a devenit prima finalistă.