Candidatul independent la primăria Cahul, Nicolae Dandiș este susţinut în turul II de partidele proeuropene

11074189_102808266722938_4368286767464098588_nPartidul Liberal Democrat, Partidul Democrat, Partidul Liberal, dar și Blocul condus de Iurie Leancă filialele Cahul, au decis sa îl susțină pe Nicolae Dandiș în turul II pentru alegerile locale.

Despre acest lucru a anunţat chiar candidatul independent printr-o declaraţie pe pagina lui oficială de facebook.
„Apreciez susţinerea care mi-o oferă acum persoanele care m-au susţinut in primul tur si evident, suportul prin resursele lor umane, contacte si suport în distribuire de materiale care îl am din partea PL, PLDM, PD, Blocul PPE.” a precizat Dandiș.

Acesta a mai spus ca a avut discuţii si cu reprezentanţii socialiştilor, dar și cu cei din „Partidul Nostru” însa ambele partide s-au abţinut să susţină public un anumit candidat.

„Am avut discuţii plăcute cu reprezentanţii PSRM și ai „Partidului Nostru” și le înţeleg argumentele de ce nu au luat o poziţie publica in favoarea unui candidat.” a mai adăugat Dandiș.

Nicolae Dandiș a obținut în primul tur 29,59% din sufragii și urmează să se întâlnească în turul doi cu reprezentantul Partidului Comuniștilor, Petru Burlacu, care a obținut 19,98% din voturi.

sursa: facebook.com

,