Președintele raionului Cahul ar putea demisiona

Raionul Cahul ar putea rămâne fără Președinte. Avram Micinschi, Președintele Raionului, a ținut un discurs în fața Consilierilor raionali în care a criticat dur acțiunile guvernării cât și a opoziției din Moldova. El a mai spus că dacă și în continuare nu va exista conlucrare în consiliu, este posibil să demisioneze, scrie ziuadeazi.md .

„Am obosit de aceste jocuri politice murdare. Tovarășii mei nu ne permit să colaborăm cu opoziția, să ne întâlnim cu reprezentanții autorităților publice centrale și nici nu ne ajută cu nimic. Pe de altă parte Alianța ne bate peste cap și caută să ne arunce peste bord.

Eu nu vreau să repet soarta Președintelui raionului Basarabeasca, care de un an este întemnițat pentru niște acțiuni inventate de către cineva de la guvernare.” a declarat Președintele raionului.

Totodată, domnul Micinschi a atenționat că nu se ține de funcția pe care o deține și că este dispus să demisioneze dacă nu se vor schimba lucrurile: „Cui îi trebuie funcția aceasta – poftim! Chiar astăzi pot sa îmi dau demisia.” a mai spus el.

„Eu declar deschis ca voi înainta o cerere la biroul de partid de unde fac parte, la Comitetul Central de partid, și probabil voi înainta o cerere de demisie dacă nu se încearcă a se conlucra si a găsi o soluție.Nu vreau să mor nici trădător și nici mare patriot, vreau să las loc de „buna ziua”. ” a mai subliniat Micinschi.

Precizăm că Președintele Raionului Cahul a făcut această declarație pe finalul Ședinței ordinare a Consiliului raional Cahul care a avut loc astăzi, 15 noiembrie 2012.

Reamintim că Avram MIcinschi a fost înaintat la funcția de Președinte al raionului Cahul de către Partidul Comuniștilor din Moldova, fiind susținut, prin vot, și de Consilierii PDM.

sursa foto: europaliberă.org