Echipa „dezertorilor” care au aderat la Partidul Socialist, cer ca PCRM să fie scos în afara legii!

Recent doi consilieri municipali au dezertat din PCRM, alţi câţiva supătaţi pentru această faptă au organizat astăzi o conferinţă de presă pentru a detalia problema şi a-şi exprima opinia de partid.  Membrii PCRM ne-au anunţat că foştii colegi de partid sunt nişte trădători, iar vinovaţi de plecarea acestora sunt „provocatorul Dodon”, Primarul capitalei – Dorin Chirtoacă, şi alianţa de guvernare.

“Chirtoacă, dar şi alianţa de guvernare, au făcut tot posibilul ca PCRM să nu deţină majoritatea în Consiliul Municipal Chişinău (CMC), prin şiretlicuri şi atacuri raider asupra primăriei”, sunt de părere consilierii PCRM.

Ex-comunistul Igor Dodon, pare a fi principalul vinovat, care „are rolul de provocator şi a cumpărat Partidul Socialiştilor la un preţ redus”, au mai spus comuniştii.

Consilierului municipal, Piotr Donţov, i s-ar fi promis în schimbul aderării la Partidul Socialiştilor funcţia de vice-primar al municipiului Chişinău, au mai spus membrii PCRM.

Să ne înţelegeţi corect, noi ne bucurăm că ei (dezertorii din PCRM) bat în Partidul Comuniştilor, când am fost mic am fost învăţat să bat în cel mai mare„, a spus unul din consilierii municipali comunişti.

Consilierii municipali din fracţiunea PCRM, Elena Danu și Piotr Donţov, au dezertat din Partidul Comuniştilor pentru a forma grupul socialiştilor în cadrul Consiliului Municipal Chişinău. Anunţul a fost făcut de către Igor Dodon, liderul Partidului Socialiştilor, în cadrul unei conferinţe de presă.
Echipa „Dezertorilor” din partidul Comuniştilor este în continuă creştere. Cinci consilieri locali din r. Sângerei au aderat ieri la partidul condus de ex-comunistul Dodon şi cer ca PCRM să fie scos în afara legii.
Pentru depăşirea crizei politice actuale, Partidul Comuniştilor din R. Moldova trebuie scos în afara legii, sunt de părere consilierii dezertori, care au aderat ieri la Partidul Socialiştilor, condus Igor Dodon.

Sursa: impact.md cu referire la timpul.md

 

,