Un crai bogat de Chişinău a pus ochii pe Antonia

antonia3Considerată drept cea mai frumoasă femeie din România, Antonia face furori la fiecare apariţie în public. În ciuda acestui fapt, cântăreaţa nu s-a afişat de la separarea de soţul său şi până acum în compania nici unui alt bărbat, deşi pretendenţi se găsesc la tot pasul scrie ziarulring.ro

Recent, invitată să cânte într-un club din Republica Moldova, tânăra cântăreaţă l-a fermecat pe unul dintre tinerii moştenitori ai locului… Îmbrăcată sexy, în cămaşă şi pantaloni scurţi, Antonia a susţinut alături de dansatorii ei un show incendiar într- unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Chişinău. Antonia le-a interpretat celor prezenţi hiturile sale într-o manieră foarte fresh şi a promis că va reveni cât de curând pentru a lansa şi acolo noul său single, „Marabou”.

Au schimbat doar câteva cuvinte de politeţe

Printre cei prezenţi în seara cu pricina în club, într-un weekend, s-a aflat şi fiul unuia dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Republica Moldova, venit să se distreze împreună cu prietenii. Tânărul a fost parcă hipnotizat la apariţia Antoniei pe scenă, nemaiputând să-şi dezlipească ochii de la ea. După terminarea show-ului, tânărul în cauză a vrut imediat să o cunoască pe cântăreaţă. Dorinţa i-a fost îndeplinită, fiind vorba de un client de lux al respectivei locaţii. Surpriza mai puţin plăcută a venit însă chiar din partea Antoniei care, după ce a făcut cunoştinţă cu el şi a schimbat câteva cuvinte de politeţe, l-a expediat de urgenţă, continuându-şi seara în compania dansatorilor ei.
Antonia (24 de ani) are o fetiţă împreună cu Vincenzo Castellano. Cei doi s-au căsătorit în primăvara anului 2011 şi s-au separat la sfârşitul anului trecut.