Tendințe noi în modă – Ce culori se poartă toamna-iarna 2011-2012

Sezonul rece se apropie și deja podiumurile s-au umplut de noile colecții ale designerilor pentru toamna-iarna 2011-2012.
Culoarea sezonului rece: roșu
Majoritatea designerilor au prezentat, spre fericirea tuturor fashionistelor din lume, cel puțin o ținută în culoarea roșie. Se pare că sezonul rece i-a inspirat pe toți, astfel că nu trebuie să lipsească din garderoba noastră. Nu are importantță ce alegi dar  trebuie să ai cel puțin o piesă vestimentară roșie în această toamnă.

 

 

 

tendinte toamna iarna 2011 2012

Combinația de culori a sezonului rece: galben muștar cu albastru electric
Aflate și ele în lista de culori must-have a sezonului, galbenul muștar și albastrul electric reprezintă combinația vedetă a sezonului rece. Aceste două nuanțe se regasesc atât individual cât și combinate în multe dintre ținutele propuse de designeri, fie evidente, fie în mici detalii interesante care pictează ținuta cu mult farmec.

 

 

 

 

 

Vișiniu, nuanțe de violet, albastru închis și strugure negru
Dacă nu ți se potrivesc tendințele de mai sus, alege vișiniul sau diferite nuanțe de violet, însă nu extrem de puternice. Acestea sunt culori care dau prestanță și eleganță în sezonul toamnă-iarnă 2011-2012. O altă culoare mai puțin obișnuită este cea a strugurilor negri, un fel de albastru închis, usor spre gri – este o culoare cu profunzime și foarte elegantă.

Detaliul principal al sezonului rece: buzunarele
Buzunarele, ca și detalii practice, le regăsim cel mai des la hainele de iarnă sau la pantaloni. Insă în sezonul rece 2011-2012 le regăsim peste tot, mai ales în cazul rochiilor și al fustelor. Astfel, acestea tind să devină piese vestimentare mult mai casual, mult mai ușor de asortat, iar ținutele construite capătă accente masculine.

Paltonul sezonului rece: clasic dar colorat
Ca în orice sezon rece, ne îndreptăm atenția spre hainele groase, iar pentru ținute elegante, spre paltoane. Anul acesta croielile sunt clasice, în linii drepte sau ușor evazate, cu două sau un singur rând de nasturi, însă diferența o face culoarea. Aceasta trebuie sa fie cât mai intensă, mai deosebită, caci ea este cea care trebuie să îți dezvăluie personalitatea.


Pantofii sezonului rece: cu toc grosRetro este cuvântul care, cu siguranță, nu va dispare foarte curând din lumea modei. Ne-o demonstrează tendințe de bază în materie de încaltaminte în sezonul rece 2011-2012 mai exact pantofii cu toc gros.Un lucru este cert, dacă vrei sa fii cu adevarat în tendințe, cumpără o pereche într-o culoare deosebită.

 

 

 

 

 

 

Geanta sezonului rece: geanta cu mânere scurte
Modele de genți din acest sezon rece sunt foarte multe, foarte diverse și incredibil de colorate. Însă un model a iesit clar în evident: geanta cu mânere scurte. Fie că preferi un model clasic sau unul mai nonconformist, fie că ai nevoie de o geantă  încăpătoare sau doar de linia elegantă a unei genți micuțe, trebuie să ai în garderobă un astfel de model.