Robin Gibb – Solistul trupei Bee Gees este în comă

Cântăreţul Robin Gibb, solistul grupului Bee Gees, este în comă, iar medicii se tem că acesta nu mai are de trăit decât câteva zile.

Trupa Bee Gees, fondată în 1958, a fost compusă iniţial din gemenii Robin şi Maurice Gibb şi fratele lor mai mare Barry, acum în vârstă de 65 de ani.

Solistul în vârstă de 62 de ani, membru fondator al grupului disco Bee Gees, a fost operat la nivelul intestinului la sfârşitul lunii martie, după ce, cu o lună înainte, el vorbea despre o vindecare „spectaculoasă” a sa de un cancer hepatic cu care fusese diagnosticat.

Speculaţiile apărute în presă despre starea de sănătate a cântăreţului Robin Gibb au fost alimentate în ultimele luni de alura scheletică a artistului, însă acesta afirma în luna februarie că tumoarea descoperită în colonul său „aproape a dispărut”, iar el se simte „fantastic”.

Cântăreţul este vegetarian şi nu consumă alcool sau alte substanţe nocive – suferea de dureri de stomac de mulţi ani, medicii nefiind capabili să determine cauza exactă a acestora.

Robin Gibb a fost internat pentru câteva zile în octombrie 2011, din cauza unor dureri abdominale severe, fiind diagnosticat cu o inflamaţie a colonului.

Tot în 2011, în aprilie, el a fost obligat să anuleze din această cauză o serie de concerte în Brazilia, la recomandarea medicilor.

Potrivit Rtv, în 2010, Robin Gibb a suferit o operaţie din cauza unei ocluzii intestinale, aceeaşi afecţiune care a dus la moartea fratelui său geamăn Maurice, în 2003.