Paula Seling în duet cu Alexander Rybak

Talentata artistă din România colaborează pentru o nouă piesă cu câştigătorul Eurovision 2009, Alexander Rybak. Alexander a fost invitatul Paulei la “Judge Home visit” de la X factor România şi a ajutat-o la selectarea finaliştilor. În urma vizitei cântăreţului norvegian, cei doi şi-au dat seama că se potrivesc din punct de vedere muzical şi au hotărât să înregistreze o melodie.

‘M-am întalnit cu el nu de mult, avându-l ca oaspete la Judge Home Visit la X-Factor, am constatat ca suntem pe aceeaşi lungime de undă, muzical vorbind, şi am trecut la treabă. Alex va reveni în România pentru a şi cânta pe scena X Factor şi sperăm să prezentăm cât mai repede rezultatul colaborării noastre, un cântec vesel, care sper sa fie pe placul celui mai larg public”, a declarat Paula Seling.

Aminitim că Paula Seling este considerată una dintre cele mai bune voci feminine din România, a participat împreună cu Ovi la Eurovision 2010 şi s-a clasat pe poziţia a treia. Paula a devenit membru în juriu X factor România şi mentor pentru categoria grupuri. Alexander Rybak este cântăreţ, compozitor, violonist şi pianist norvegian, originar din Belarus. Primul lui album, “Fairytale”, a fost lansat după câştigarea Eurovision 2009.