O nouă piesă de la Tania Cerga şi Alex Calancea Band(video)

Tania Cerga şi Alex Calancea Band au înţeles că viziunile lor muzicale se aseamănă, astfel au început o colaborare materializată printr-o nouă piesă. Premiera acesteia a avut loc atât în limba română cât şi în engleză pe Youtube. Probabil, Tania şi Alex intenţionează să se lanseze pe pieţele muzicale internaţionale şi au decis să înregistreze varianta engleză a piesei „Vreau înapoi iubirea! „.

Melodia este una ritmată şi energică, având un sound actual. Vocea Tanei se combină perfect cu linia melodică destul de modernă. Muzica şi textul îi aparţin Tanei, iar de producţie s-a ocupat Alex Calancea. Deci, Vreau înapoi iubirea are toate caracteristicile necesare unui hit. Tatiana Cerga şi-a descoperit afinitatea pentru muzică încă din vremea când mergea la grădiniţă şi era sufletul tuturor petrecerilor. Însă muzica trebuia să fie doar un hobby pentru adolescenta pe care părinţii o vedeau un avocat de succes. Tania a finisat Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, dar nu a putut renunţa la planurile artistice. Mai târziu s-a angajat la un post de radio unde l-a întâlnit pe Viorel Ţigănaş, unul dintre colegii de trupă. Astfel, Tania devine vocalista formaţiei Studio One – unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din România. Trupa a susţinut numeroase concerte live  şi s-a făcut cunoscută prin hiturile  „Soarele şi Dimineaţa”, „Cheamă-mă, Atinge-mă” sau „Send your love”. De ceva timp membrii Studio One au decis să se lanseze şi pe cont propriu, respectiv cu numele de Ivana şi Sasha Lopez. Alegerea unui nume de scenă a fost cerută de casa de discuri cu care Tania a semnat un contract, deci proiectul solo comercial poartă pseudonimul Ivana. Totuşi, artista a mai lansat câteva piese  „de suflet” sub numele de Tania Cerga.

Alex Calancea este unul dintre cei mai buni instrumentişti din Moldova, un brav luptător împotriva fonogramelor ce promovează muzica live. Alex colaborează cu mai mulţi artişti din ţară; printe ei se numără Dan Bălan, Olia Tira, Pasha Parfeni, Geta Burlacu şi Natalia Barbu. Instrumentistul este descris ca un talent deosebit în mâinile căruia chitara bass se transformă într-o adevărată magie.