Lara Fabian împlinește astăzi 42 de ani

Lara Fabian împlinește astăzi 42 de ani. Cu o voce și un timbru remarcabil, ea este considerată una dintre cele mai iubite interprete internaționale. Pe lângă originea belgio-italiană și cetățenia canadiană, ea vorbește și cântă în italiană, franceză, engleză și spaniolă, având în repertoriul său piese în portugheză, germană, ebraică, olandeză și rusă.
Lara Fabian este o inconfundabilă soprană lirică a cărei voci cuprinde 4 octave, iar in spectacolele live chiar 6 octave.
Cântăreață, compozitoare și actriță, de-a lungul carierei începute încă din 1980, a participat și a câștigat premii importante la numeroase concursuri de muzică din Europa. Ca un răspuns numeroaselor premii, în 1986 lansează primul single „L’Aziza est en pleurs” / „Il y avait”. În 1988 participă la Eurovision efiția 33, care a avut loc în Irlanda. Piesa ” Croire ” (Încrederea) a obținut respectabilul loc patru. Totuși, piesa a devenit un hit la acea vreme, iar vanzările neașteptat de mari.
Albumul de debut din 1991, intitulat Lara Fabian a fost lansat în Canada. Au urmat mai multe albume: în 1994 Carpe Diem, în 1996 Pur. În 1999, lansează albumul Lara fabian reprezentând traducerea în angleză a primului său album și lansarea lui în întreaga lume cu care obține premii fabuloase și vânzări neașteptate. Urmează alte albume de studio: Nue, A wonderfull life, 9, Toutes les femmes en moi și Every woman in me.
Cu o voce inegalabilă lansează din 2000 până în prezent 4 albume Live și unul de compilații intitulat Best of Lara Fabian.
Lara Fabian a vândut peste 18 milioane de discuri în întreaga lume. Numeroasele sale turnee au avut parte de succes total datorită concertelor Live unde show-ul era creat de cateva instrumente muzicale și o vocea reală, pură și puternică.

,