Doina Sulac își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Astăzi, Doina Sulac împlinește 24 de ani.  Fiica celebrului interpret Nicolae Sulac, a moștenit de la tatăl său darul cel mai de preț – vocea și dragostea pentru muzică, iar la îndemnul părintelui, a urmat calea muzicii.

Debutul Doinei Sulac pe scenă s-a produs pe când aceasta era foarte mică, la doar cinci ani, în cadrul unei seri de creație a tatălui său, ea a interpretat piesa Angelei Moldovanu ”Mi-am cusut bondiță nouă”, acompaniată fiind de Orchestra ”Lăutarii”. De atunci au trecut mulți ani, Doina a scris şi a interpretat cântece, iar de curând şi-a editat al treilea CD. În mod sigur, tatăl său ar fi astăzi mândru de ea…

Doina Sulac a pregătit o petrecere grandioasă pentru această zi importantă. În același restaurant unde a avut loc și petrecerea de ziua fiicei Nicoleta, sunt astăzi așteptați mulți invitați importanți: prieteni de familie, impresarul său Vlad Costandoi, textieri, oameni de afaceri, interpreți și chiar presa.

Ca orice femeie, a avut grijă de toate detaliile, mai cu seamă de modul în care va arăta astăzi și ca să fie totul perfect a ales pentru această seară o rochie marca Escada.

Nicoleta a ajutat-o în toate, mai ales că i-a pregătit scumpei mămici un cadou surpriză și dacă tot este surpriză, a păstrat ideea în taină. Doina ne-a mărturisit că este foarte surprinsă și în același timp interesată de cadoul surpriză pe care Nicoleta îl ascunde cu mare grijă.

” Îmi amintesc cu plăcere despre cea mai frumoasă zi de naștere de când eram mică. Petrecerea a avut loc la București, eram împreună cu tata, iar eu împlineam 5 anișori. El vroia să venim acasa și să sărbătorim, dar a fost rugat de cineva să mai stea câteva zile la București. Acea persoană era un om foarte bogat și influent când a auzit despre ziua mea, a zis că organizează el petrecerea. Au fost atunci mulți invitați, interpreți, actori, oameni imoprtanți pe care tata nici nu îi cunoștea. Eu eram în centrul atenției. Știu că am primit atunci în dar un crocodil. Pentru mine a fost incredibil, de neuitat.”

Ziua de naștere este nu doar momentul când primim felicitări, urări și cadouri, este și ziua în care ne punem dorințe. Noi am întrebat-o pe Doina ce și-ar dori cel mai mult.

” Fiecare om are multe dorințe, îmi doresc să fiu puternică și sănătoasă să realizez tot ce îmi planific . Familia mea să fie sănătoasă și mereu alături de mine. Uneori, chiar de multe ori, îmi doresc o mașină, de a mea m-am lipsit ceva timp în urmă și acum această dorință este mai mult o necesitate. Și îmi mai doresc … un tătic pentru Nicoleta. 🙂 ”

La mulți ani, Doina!

,