Basarabeanca Doina Albot a pozat pentru „Armani” în Belgia

Doina Albot are 19 ani și locuiește în Belgia de mai bine de 3 ani. Cochetează cu modelingul de 2 ani. Pasionată de fotografie, Doina deseori își punea pe rețelele de socializare fotografii făcute de ea însăși. Așa a fost descoperită de un fotograf profesionist, care i-a propus să realizeze împreună ședințe foto.

Basarabeanca a colaborat cu agenția belgiană de modele „Dominique modèle”. Cea mai mare realizare de până acum a Doinei, este cu siguranță shootingul pentru brandul „Giorgio Armani”.

„Am fost la un casting pentru ei, unde au participat multe fete. Peste câteva zile m-au sunat și m-au anunțat că am fost selectată și am fost invitată la o sesiune foto, pentru colecția de haine primăvară-vară 2012” spune Doina. Fotografiile au apărut și au putut fi admirate în celebra revistă de modă „Elle Belgia”.

 

 

 

Tânăra a mai pozat pentru marca „Miu Miu”, numită și sora mai mică a celebrei case de modă „Prada”, dar și pentru brandul „Yves Saint Laurent”.

Când o întreb dacă vrea să facă o carieră în modeling, Doina răspunde: „Nu, cu siguranță. Aș dori să fac o carieră în politică sau economie. Eu văd modelingul doar ca pe o pasiune pentru mine”.

Tot ea spune că i s-a propus să lucreze ca model la agenția „Queen model agency”, însă a refuzat:„Fiind în ultimul an de liceu am preferat să mă concentreze pe învățătură, în plus că o carieră în acest domeniu cere multe sacrificii, mult timp, sport etc”.