Cele mai stranii perechi de pantofi

Imaginația și creativitatea umană nu cunosc margini! Cel puțin asta sugerează câteva dintre cele mai neobișnuite perechi de pantofi create de designeri din lumea întreagă.

Cu toții știm că designerii sunt plini de imaginație și sunt cei care datorită talentului lor reușesc să facă întotdeauna ceva mai stylish din ceea ce au deja.

Fiecare dintre ei încearcă să realizeze ceva mult mai bun, cu gust, elegant, dar cel mai interesant este atunci când ei își pun imaginația la încercare și ies niște pantofi unici, dar foarte ciudați.

Pantofi dintr-un cui, adidaşi cu CD sau papuci care imită peştii sau şobolanii sunt câteva dintre creaţiile care au cumpărători deşi sunt imposibil de purtat sau sunt total dizgraţioase.

Concurenţa este mare pe piaţa producătorilor de pantofi, iar de la producţiile sofisticate până la cele de-a dreptul şocante nu este decât un pas.

Un pas făcut pur şi simplu pe un cui, caruia designerii îndrăznesc să-i spună pantof, sau unul într-o pereche de papuci dizgraţioşi, care imită peştele şi pentru care s-au găsit persoane care să plătească 80 de dolari, sau chiar mai mult.

,