Beyonce Knowles a născut o fetiţă perfect sănătoasă

Cântăreaţa Beyonce a născut sâmbătă o fetiţă, care va purta numele Ivy Blue Carter, informează duminică EFE, care citează presa americană.
Deşi vestea că Beyonce a devenit mămică a circulat încă de la sfârşitul anului trecut, se pare că evenimentul, încă neconfirmat oficial, a avut loc în cursul serii de sâmbătă, într-un spital din New York.
Fetiţa s-a născut prin cezariană la un spital din New York. Atât mama, cât şi copilul au o perfectă stare de sănătate. „Mama şi micuţa sunt bine”, au declarat surse apropiate vedetei.

Se pare că pentru fericitul eveniment, Beyonce şi partenerul ei de viaţă, Jay-Z, au închiriat întreg etajul patru al spitalului Lenox Hill, pentru care au plătit 1.3 milioane de dolari. Personalul instituţiei a declarat că interpreta s-a internat vineri noapte, sub numele de Ingrid Jackson.
Numele fetiţei a fost dezvăluit de tată, Jay-Z, prietenilor săi, dar oficial niciunul dintre părinţi nu a confirmat ştirea. Prietenii lor au început deja să-i felicite pe Twitter.
Chiar dacă încă nu există confirmarea reprezentanţilor celor două staruri, prietenii s-au înghesuit să îi felicite pe vedete pe reţelele de socializare.
Beyonce şi Jay-Z s-au căsătorit în aprilie 2008, iar cântăreaţa şi-a anunţat sarcina în august 2011.