A murit cântăreaţa Mălina Olinescu

Mălina Olinescu s-a aruncat în această noapte de la etajul şase al blocului în care locuia. Un echipaj SMURD a încercat fără succes să o resusciteze.

Potrivit lui Călin Geambaşu, fratele vitreg și un bun prieten al Mălinei, artista s-a sinucis în urma despărţirii de iubit,  ameninţând de doi ani că se sinucide, a făcut între timp investigaţii de specialitate la spitalul Elias din Capitală. Anul acesta, Mălina Olinescu a filmat alături de Călin Geambaşu mai multe videoclipuri.

Mălina Olinescu s-a născut la data de 29 ianuarie într-o familie de artişti. A început să cânte la 5 ani participând la numeroase festivaluri împreună cu corul şcolii gimnaziale. S-a lansat în industria muzicală cu ajutorul proiectului „Şcoala  vedetelor” care i-a oferit multe oportunităţi.

În anul 1997 obţine premiul I la secţiunea interpretare a festivalului „Cerbul de aur”, iar în 1998 reprezintă România la Eurovision.

Tatăl Mălinei,  Boris Olinescu a fost un actor cunoscut în anii ’60. El s-a sinucis în 1981 aruncându-se de la etajul 10 al unui bloc. Ultimul film în care a jucat a fost „Capcana Mercenarilor”, care a apărut în cinematografe după moartea sa.

 

,