Cele mai simple metode pentru a slăbi ușor și sănătos

Foarte multe persoane ajung sa se înfometeze, sau să-și facă diferite operații de micșorare a stomacului pentru a nu mai mânca atât de mult, și să ajungă să slăbească. Este o greșeală foarte mare, din cauza faptului că organismul se poate obișnui din nou cu aceleași obiceiuri și cantitate de mâncare în timp.

Nu e obligatoriu să ții o cură de slăbire, mai indicat ar fi să renunți la unele alimete în favoarea altora.

Deși există nenumărate diete de detoxifiere, multe femei renunță la ideea asta încă dinainte de a începe un astfel de regim, deoarece sistemul de împărțire a meselor li se pare destul de complicat sau pentru că nu au bani să își cumpere un produs care ajută la detoxifiere.

Pentru a scăpa de grija planificării meniurilor și de cheltuielile pe care le presupune un produs farmaceutic sau bio pentru detoxifiere, poți practica câteva metode foarte simple, dar cu un efect impresionant. Acestea te pot ajuta să scapi de toxine, să slăbești, să ai o piele mai frumoasă, un păr mai strălucitor și o dispoziție mai bună.

Trebuie să renunți la zahăr. De fiecare dată când ai poftă de ceva dulce, mănâncă un fruct. Pentru a evita să ți se facă foarte foame sau foarte poftă de ceva dulce, încearcă să ai permanent în geantă un fruct: un măr, o portocală sau o banană.

În plus, trebuie să renunți și la cerealele care au un adaos mare de zahăr, la iaurturile cu fructe și la gemuri. Un iaurt grecesc cu puțină miere poate fi un desert excelent și foarte sănătos. Cu cât vei renunța la mai multe produse care conțin zahăr, cu atât vei slăbi mai repede și vei intensifica procesul de detoxifiere.

Încearcă să renunți la suc în favoarea apei plate cu lămâie. E unul dintre cele mai simple trucuri pentru a slăbi și pentru a-ți curăța organismul de toxine. Sucurile cumpărate din magazine sunt pline de zahăr și coloranți, care nu îți fac bine. Dacă vrei să scapi de câteva kilograme, alege să bei doi litri de apă plată în care să adaugi sucul de la o lămâie. Dacă vrei să accelerezi arderea grăsimilor, încearcă să bei dimineața o cană de apă caldă cu suc de lămâie.

Folosește în alimentație salata creață. O găsești în toate piețele, e ieftină și este ideală într-o dietă de detoxifiere. Această salată este extraordinară deoarece este foarte bogată în vitamine, antioxidanți și fibre, deși are puține calorii. Această salată te ajută să îți controlezi apetitul și pofta de dulciuri, deci este aliatul tău cel mai important dacă vrei să slăbești.