Cum poţi afla cine te-a şters din lista de prieteni de pe Facebook?

Îţi prezintă instantaneu un „-1” atunci când cineva te şterge din lista de prieteni;

Te avertizează atunci când cineva refuză o cerere de prietenie;

E gratis şi funcționează indiferent dacă folosești Google Chrome, Mozilla Firefox sau Internet Explorer.

Script-ul numit „Unfriend Finder” este gratuit şi a devenit un hit imens în întreaga lume, fiind descărcat deja de 44 milioane de ori. El poate fi instalat în aproape orice browser de internet. Utilizatorii pot vedea un contor roşu în bara de meniu unde apare „-1” în loc de celebrul „+1”, atunci când cineva nu acceptă o cerere de prietenie pe facebook. Pe pagina oficială se spune că scriptul este tradus în 65 de limbi.

Ştirile acestui program vor îngrozi mulţi utilizatori, întrucât cei care anulau o cerere de prietenie, sau ştergeau din lista lor pe cineva erau convinşi că acest lucru rămâne un secret.

Mulţi au acceptat cererile de prietenie pentru a fi politicoși, însă, cu timpul şi-au dat seama că aceste persoane au alte interese şi prezenţa lor în lista de prieteni ar fi rămas inutilă sau enervantă.

Posibilităţile acestui script oferă avantajul de a cunoaşte cine v-a eliminat din lista de prieteni sau cine nu ar fi acceptat cererea de prietenie. Calculând şi suma celor care v-au șters din listă. Au mai existat şi alte aplicaţii de acest gen pe facebook, însă erau mai mult pentru a împânzit reţeaua cu spam-uri.

Mai existau aplicaţii pe smartphone-uri, cum ar fi Frienemy pentru Android, însă costa mulţi bani.

Script-ul „Unfriend Finder” are şi un mic neajuns, dacă Facebook modifică codul surselor din interiorul site-ului acest script nu va mai funcţiona, iar Facebook face acest lucru destul de des.

Sursa: impact.md cu referire la dailymail.co.uk