Vezi ce salarii fabuloase au Andreea Esca, Ștefan Bănică jr. sau Dan Negru

Vedetele care apar pe micul ecran sunt plătite regește. Chiar dacă preferă să nu vorbească despre salariile lor, acestea fiind confidențiale, de-a lungul timpului, în presă, au apărut informații privind suma de bani care intră lunar în conturile vedetelor.

Vă prezentăm topul salariilor din televiziuni, sumele fiind făcute publice de jurnaliştii de la „Evenimentul zilei“ şi de la „Reporter” virtual.

Andreea Esca, 40.000 euro lunar

andreea_Esca_Salariu_57d01c5cf4

Despre salariul Andreei Esca se vorbeşte de ani de zile. Chiar vedeta TV a spus că s-a născut o legendă despre câţi bani îi intră lunar în cont. Cu toate că nu s-a confirmat niciodată, mai mult persoane din cadrul Pro TV au afirmat că Andreea Esca primeşte un salariu de 40.000 de euro pe lună.

Ştefan Bănică jr., 25.000 de euro

stefan-banica-jr-implineste-astazi-45-de-ani-iata-cateva-imagini-de-colectia-din-viata-artistului-434x326

Se pare că poziţia a doua în top este ocupată de Ştefan Bănică, vedetă care face parte tot din trustul Media Pro. Potrivit evz.ro, Bănică jr. a primit, pentru că a prezentat emisiunea „Dansez pentru tine“, 25.000 de euro pe lună. Dacă mai punem la calcul și banii câștigați din muzică și reclame, conturile lui Bănică sunt mult mai grase.

Dan Negru, 22.500 euro pe lună

Dan-Negru

Salariul lui Dan Negru se ridică în prezent la 135.000 de euro pe sezon, ceea ce înseamnă că poate câştiga până la 270.000 de euro pe an, respectiv 22.500 de euro pe lună.

Locul al patrulea în top este ocupat de simpaticul Pavel Bartoş, care prezintă emisiunile „Românii au talent“ şi „Vocea României“. Potrivit celor de la „Evenimentul zilei“, Bartoş ar încasa lunar peste 15.000 de euro.
Cunoscutul realizator de la Antena 3 ar primi, potrivit „Reporter virtual“, 10.000 de euro pentru emisiunea „În gura presei“ şi 2.000 de euro pentru emisiunea de la Radio Zu. Cu toate acestea, Mircea Badea a afirmat că salariul său lunar depăşeşte 12.000 de euro.

 sursa: libertatea.ro

,