Animăluţe pe buzele tale – o nouă formă de exprimare artistică

Omul a fost înzestrat cu imaginaţie şi creativitate bogată, îi rămâne doar să le valorifice la maximum. Un artist veritabil vede imagini extraordinare în cele mai banale lucruri, el reuşeşte să animeze plictiseala din jurul său. Arta nu constă în reproducerea perfectă a naturii sau a formelor umane, arta e o transformare a realităţii sub mâinile obosite ale artistului. Pentru a-ţi câştiga o reputaţie în acest domeniu, trebuie mereu să surprinzi prin lucrări şi tehnici inedite. Nu e de mirare că acum observăm modalităţi de exprimare tot mai neobişnuite.

Animăluţele pictate pe buze reprezintă o astfel de modalitate. Un artist mai nonconformist a hotărât să picteze tot felul de vietăţi folosind ca suport buzele prietenilor săi. Urşi panda, raci, albinuţe, vulpi, pisici sau crocodili au luat naştere din imaginaţia pictorului. El a folosit culori vii, pensule şi mult, mult entuziasm. Bănuiesc că a fost inspirat de lumea înconjurătoare şi de jocurile copilăriei sale.

Se pare că „botul de raţă” nu se bucură de popularitate în acest domeniu sau poate e prea des întâlnit la tinerele care apelează la operaţii estetice de mărire a buzelor?!