Parcările pe „Zebră” au devenit tradiţie în Chişinău

Legi sunt, dar nu pentru toată lumea. Acest lucru trezeşte nu doar revolte în rândul populaţiei, ci şi neîncerdere în autorităţi şi în oamenii legii care au funcţia să supravegheze respectarea legilor .

De curând am primit nişte poze de la un vizitator al site-ului, care ilustrează foarte clar faptul că legile nu sunt pentru toţi, iar cei care îşi permit să-şi parcheze maşina pe trecerea de pietoni, nu au nimic în comun cu legile acestui stat.

Noua parcare pe trecerea de pietoni se afla la intersecţia străzilor Puşkin cu Veronica Micle, adică chiar în centrul oraşului, ca să fie cumva mai accesibilă trecerea de pietoni.

PS. Am scris recent despre un alt automobil parcat pe trecere, chiar în faţa primăriei, iar rezultatul de la poliţia rutieră se lasă şi acum aşteptatat.

PS2: Bugetul de stat are de suferit enorm de mult, atunci când încălcarea gravă a legii nu percepe amenzi, ci uneori… mită.

PS3: Acest articol, impreună cu pozele drept mărturii vor fi trimise la poliţia rutieră care, cu părere de rău nu a observat această încălcare, dar care, va avea posibilitate să aplice legea pe care o apără.  Sperăm să apară şi rezultatele.

,