Natalia Morari: “Ați uitat că la 7 aprilie am organizat împreună..?”

În emisiunea Fabrica din 15 martie 2012, Mark Tkaciuk a dorit să intervină în direct. Natalia Morari l-a și sunat ca să clarifice situația cu protestele organizate de PCRM ce urmau să aibă loc în ziua alegerii președintelui, pe 16 martie.

În discuția telefonică cu Mark Tkaciuk (membru PCRM și unul din liderii cei mai activi ai partidului) la emisiunea Fabrika, Natalia Morari face referire la evenimentele din 7 aprilie 2009 și spune:
ați uitat că la 7 aprilie 2009 am organizat împreună…?

Ca să vă convingeți, vă invităm să priviți un fragment din emisiunea Fabrika, din 15 martie 2012, difuzată de postul PublikaTV.

Ulterior, Natalia Morari a comentat (pe facebook) referitor la aceste afirmații: „Imi pare rau ca nu s-a inteles ca este vorba de o gluma. M-am inspirat de un interviu aparut candva, nici nu mai tin minte unde, in care s-a facut o astfel de aluzie. Ca am organizat, pe langa alti tineri, protestul din 6 aprilie si am protestat pe data de 7 in PMAN, se stie bine. Si ma mira replici de genul „da-da, stim ca a fost implicata”. Da, am protestat, da, am scandat, si da, as face acelasi lucru daca istoria s-ar fi repetat.”

Sursa: impact.md cu referire la curaj.tv