Vedete + Mămăligă + Cinematografie = CINEMALIGA (video)

Recent, au apărut pe internet o serie de filmuleţe care atrag atenţia și stârnesc nedumerirea publicului. În secvențele video apar mai multe personalităţi  care vorbesc despre un eveniment intitulat „CINEMALIGA”.

Printre aceştia se numără actorul şi prezentatorul TV Mihai Fusu, vocalistul formaţiei FurioSnails Lilian Severin, jurnalistul George Iosip, DJ şi procătorul muzical Flavy DeeJay şi alţii.

Ce pot avea în comun cinematografia, cu tradiţionla mămăligă, dar cu vedetele? Răspunsul pare a fi scuns dincolo de aparenţele bucatei tradiţionale luate prea mult în serios. Simbolul acesteia se contopeşte cu modul de exprimare şi de comportament al vedetelor care încearcă să se comporte cât mai simplu şi familiar. Este aceasta o exprimare artistică sau doar o modalitate de a atrage atenţia? Răspunsul ar putea veni odată cu viitoarele filmuleţe.

În cadrul materialelor video Mihai Fusu dezvăluie povestea eroică a haiducilor, Lilian Severin povesteşte peripeţiile sale la CINEMALIGA, iar Flavy DeeJay mixează o adevărată mămăligă muzicală.

„Am acceptat din prima sa particip, deoarece cred că este un eveniment foarte intrigant. Va fi multă lume şi va fi vesel. De ceva timp se căuta ceva de genul ăsta”, a declarat Flavy DeeJay pentru Unimedia.
„CINEMALIGA” este un eveniment cinematografic ce va avea loc pentru prima dată în Republica Moldova. Organizatorii au promis că vor dezvălui mai multe detalii în scurt timp. Vă invităm la o scurtă pauză de cinematografie inedită. Momentele ar putea stârni păreri proprii pe care le-aţi putea împărtăşi cu noi.Sursa: Impact.md cu referire la Unimedia.md

,