Un nou tip de artă: sculpturi pictate pe corpul gol

Tot mai mulţi artişti încearcă să impresioneze cât mai mult publicul în timpul carierei.

Arta imită viaţa, unele picturi nu mai au nevoie de pânză, ci doar de spaţiu, iar poza este uneori ceea ce rămâne în calitate de dovadă.

Gesine Marwedel a preluat ideea pentru a o dezvolta în propriul stil şi imaginaţie. La doar 25 de ani ea este terapeut logoped de origine germană. La Universitate a studiat Ştiinţa de Reabilitare unde a învăţat cum să ajute copiii bolnavi prin diferite terapii creative cum sunt arta şi muzica.

Marwedel este implicată în mai multe proecte şi acţiuni de caritate pentru copii. În legătură cu pozele care au făcut înconjurul lumii, artista explică „După ce am terminat şcoala in 2005, am lucrat într-un orfelinat din India pentru câteva luni de experienţă. Acest lucru nu a avut o influenţă prea mare asupra obiectul meu de studiu, cât pentru creaţiile şi arta mea.”

Tânăra obişnuieşte să picteze în timpul liber, iar vopseaua folosită nu dăunează pielii. Creaţiile ei diferă şi se inspiră de la formele cât mai bizare ale păsărilor până la modele abstracte sau peisaje.

Sursa: impact.md cu referire la dailymail.co.uk, viola.bz, cozycot.com

,